Tarjoamme laajan valikoiman kuljetuspalveluita

Kuriirikuljetuksia, Länsi Uusimaa- Pääkaupunkiseutu- Länsi Uusimaa, kalustona kevyt kuorma- auto. Kuljetamme kaikenlaisia lähetyksiä ovelta ovelle. Auto lähtee Pohjasta kierrokselle klo. 7.00, toimitukset Pääkaupunkiseudulta ehtivät mukaan samana päivänä jos tilaus tehdään ennen klo. 11.30. Kuljetustilaukset suoraan autoon puh. 0400 470 306.

Vaihtolavoja, meillä on monta erityypistä lavaa vuokrattavana. Nopeat ja joustavat toimitukset kaupan päällisinä.

Varastokontti, meillä on varastokontteja vuokrattavana. Kontit ovat ns. merikontteja jossa on lukittavat ovet.

Kappaletavara kuljetuksia, meillä on kaksi umpikaappia kappaletavara kuljetuksia varten. Kaapeissa on avattava sivu ja perälautanostin. Joustavuus on tässäkin meidän valtti, pystymme lyhyellä varoitusajalla hoitamaan kuljetuksenne perille. Kuljetamme tavarat ovelta ovelle perjaatteella jolloin käsittely terminaaleissa on tarpeetonta. Tämä sopii eritysen hyvin helposti särkyvälle tavaralle, vaikeasti pakataville tavaroille ja sillon kun on kiire saada lähetykset perille.

Avolavakuljetusket, kaikki autot voidaan varustaa avolavalla. Kahdessa autossa on lisäksi kappaletavara nosturit tavaran käsittelyä varten. Nosutrit voidaan tarvittaessa varustaa kouralla, kauhalla ja lavahaarukalla.

Jätekuljetukset, meillä on yli 30 vuoden kokemus jätekuljetuksista vaihtolavoilla. Pystymme hoitamaan melkein kaikki kiinteän jätteen kuljetukset paitsi vaaralliset jätteet ja öljyiset jätteet. Toimitamme jätteet luotettaville vastaanottajille hyötykäyttöä ja jatkokäsittelyä varten.

Erikoisetkuljetukset, meillä on pitkä kokemus hoitaa vähän erikosempiakin kuljetuskia. Joustavan kaluston avulla saamme kuljeukset jota muut kaaratvat hoidettua. Olemme esimerikisi kujettaneet taidetta, patsaita, uuniikkeja kalusteita, vanhoja hevoskärryjä jne. Olemme Suomen kokkimaajoukkueen luotto kuljetusliike, www.ctof.fi. Ota yhteyttä jos teillä on jotain erikoista joka pitäisi saada kuljetettua.