Vi erbjuder en mängd olika transporttjänster:

Kurirtransporter, Västra Nyland- Huvudstadsregionen- Västra Nyland, med lätt lastbil. Vi hanterar alla typer av försändelser från dörr till dörr. Bilen startar från Pojo kl. 7.00 och beställningar från huvudstadsregionen gjorda före kl. 11.30 hinner med ännu samma dag. För transportbeställning ring direkt till bilen 0400 470 306.

Bytesflak, vi har många olika typer av bytesflak för uthyrning. Snabba och flexibla leveranser kommer på köpet.

Förrådscontainer, vi har ett antal containrar som hyrs ut vid behov. Containrarna är sk. 20 fots, 6 m långa, containrar med låsbara dörrar. Praktiska när t.ex. lägenheten måste tömmas vid vattenskada eller dylikt.

Styckegodstransporter, vi har två skåp för styckegods. Skåpen är försedda med öppningsbar sida och bakgavellyft. Även här är flexibilitet och snabbhet våra starka sidor, vi kan med kort varsel se till att er försändelse kommer fram. Godset transporteras från dörr till dörr utan omlastningar i terminaler, passar speciellt för bräckligt gods, för gods som är svårt att packa och när det är bråttom.

Transporter på öppet flak, alla våra bilar kan utrustas med öppet flak. Två av bilarna är utrustade med styckegodskranar för hantering av godset. Virke, rör mm. kan transporteras på flaken. Kranarna kan utrustas med grip, skopa och pallyft.

Avfallstransporter, vi har över 30 års erfarenhet av avfallstransporter med bytesflak. Vi kan sköta transporten av de flesta typer av fast avfall, ej farligt avfall eller oljeblandat avfall. Vi levererar avfallet till behöriga mottagare för vidare behandling eller återvinning.

Speciella transporter, vi har lång erfarenhet av att ta hand om lite mer speciella transporter. Tack vare vår flexibla utrustning kan vi även sköta transporter ingen annan vill eller kan göra. Vi har t.ex. transporterat konstverk, skulpturer, unika möbler, antika hästvagnar och mycket mer. Vi sköter om Finska kocklandslagets transporter, www.ctof.fi. Har ni något speciellt som skall transporteras så hör av er!